Jovaca bvba

Office 365 - Onze diensten

Office 365 expertise

Jovaca staat voor u klaar om u met raad en daad bij te staan aangaande Office365. Het pakket is ondertussen zo uitgebreid geworden dat het aangewezen wordt om u te laten bijstaan in de keuze. Afhankelijk of het eerder gaat om het communiceren van intern nieuws, het samenwerken rond documenten, automatiseren van processen, kan een bepaalde tool de voorkeur krijgen.

Frequently Asked Questions

Waarom Office365 via Jovaca?

Het is perfect mogelijk om Office365 zelf te bestellen via Microsoft. U dient er dan alleen rekening mee te houden dat Microsoft enkel ondersteuning zal geven voor kritische problemen, namelijk diegene die een impact hebben op meerdere klanten. Indien u met specifieke vragen zit kunt u niet bij hen terecht. Dat is dan ook onze rol om de office365 op de juiste manier op te zetten en u het juiste advies te bezorgen.

Welke kosten brengen jullie in rekening?

De abonnementskosten voor Office365 worden rechtstreeks door Microsoft in rekening gebracht. Jovaca factureert enkel op basis van de gepresteerde uren of op basis van een onderhoudscontract.

Moet ik kiezen voor een business of een enterprise licentie?

Beide licenties bevatten specifieke functionaliteiten die inbegrepen zijn. Het loont dus de moeite om te vergelijken. Een business licentie is beperkt tot 300 gebruikers.

In eerste instantie staat de klant centraal en is het belangrijk dat wij een duidelijk beeld krijgen wat de klant wenst te verwezenlijken door gebruik te maken van deze tools. Eventueel kan er ook een demo sessie voorzien worden waar de mogelijkheden uitgebreid bekeken worden.
Op basis van de informatie die we uit het eerste gesprek halen, maken we een voorstel op tot implementatie.

Concreet worden volgende diensten aangeboden:

  • Introductiesessie
  • Functionele analyse
  • Configuratie
  • Migratie
  • Support
  • Training / End-user coaching

Door de overstap te maken naar office365 vermijdt u de kosten en het beheer van eigen servers. In een aantal specifieke gevallen kan er geopteerd worden voor een hybride opstelling. U hoeft zich geen zorgen te maken omtrent updates, want deze worden door Microsoft uitgevoerd. Daardoor beschikt u steeds over de best mogelijke technologie. Daarnaast zit in bepaalde pakketten ook de desktop licenties inbegrepen van Microsoft Office. Het is dus niet meer noodzakelijk om aparte licenties te voorzien voor de pc's

Jovaca begeleid uit bij de migratie van uw gegevens van uw huidige systemen naar Office365. Volgende opties zijn mogelijk:

  • Google drive -> Office365
  • File server -> Office365
  • Desktop -> Office365

Met behulp van diverse tools kunt u de werkprocessen omzetten in automatische processen. Zo kunt u opteren voor werkstromen met goedkeuringen, maar ook met automatische publicatie. Het toevoegen van werkstromen binnen uw omgeving verminderd aanzienlijk het papierverbruik doordat men verplicht wordt om documenten digitaal door te sturen om goedkeuring te krijgen. Ook voor diverse personeelsaanvragen (verlof, terugbetaling,...) vormt dit een handige toolset. Standaard beschikt u over SharePoint designer workflows of kunt u gebruik maken van Microsoft Flow. Wenst u nog meer geavanceerde workflows te bouwen dan kunt u beroep doen op enkele 3rd party software tools.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wenst u een kennismakingsgesprek? Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact op met u.