Jovaca bvba

SharePoint

SharePoint is het platform bij uitstek om samen te werken rond documenten of een intranet op te zetten. Met de moderne versies verhoogt u de communicatie binnen uw bedrijf en zorgt u voor optimale samenwerking tussen uw medewerkers. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw bedrijfsprocessen om te laten zetten in workflows zodat documenten een voorafbepaald traject volgen.

Enkele functionaliteiten zijn bijvoorbeeld versiebeheer, metadata, weergaves. Tevens bevat de applicatie een eigen zoekmachine om uw gegevens snel en eenvoudig terug te vinden.

SharePoint is beschikbaar als een onderdeel van office365, maar is ook verkrijgbaar als een on-premise installatie. Ondertussen heeft de software reeds diverse edities doorlopen. Recentelijk werd SharePoint 2019 gelanceerd. Deze versie is voor een groot stuk vergelijkbaar met SharePoint online.

Voor workflow kunnen we u tevens adviseren omtrent de te gebruiken tools. U kunt opteren voor de SharePoint designer workflow of de meer geavanceerde tools zoals Nintex, K2, firestart.

Onze diensten

Workflows

Workflows

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wenst u een kennismakingsgesprek? Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact op met u.